Pentru orice comanda peste 200 lei ai LIVRARE GRATUITA

Ce articole vestimentare nu trebuie sa lipseasca din garderoba de iarna

Ce articole vestimentare nu trebuie sa lipseasca din garderoba de iarna
Inca putin si primii fulgi de zapada de anul acesta isi vor face aparitia. Pana atunci insa, temperaturile scad drastic pe zi ce trece, iar garderoba noastra de toamna pare sa nu mai faca fata frigului de afara. Chiar daca iarna este recunoscuta pentru magia Craciunului si feeria sarbatorilor, trebuie sa avem in vedere ca o alta caracteristica a sa este vremea rece. Asadar, pentru a tine piept anotimpului sunt necesare cateva articole vestimentare care sa tina vantul si inghetul departe de noi. Chiar daca este foarte bine sa ne imbracam mai gros, nu ar trebui sa neglijam nici componenta estetica a tinutelor, care este, de asemenea, importanta.
Pentru a avea aparitii speciale si pentru a fi sigura ca stai la distanta de raceli, dulapul tau va avea nevoie de cateva piese obligatorii. Cu ajutorul lor vei mentine un echilibru perfect intre functionalitatea si estetica tinutelor si te vei bucura de versatilitate si originalitate.

Care sunt articolele vestimentare de care nu te poti lipsi iarna aceasta?


Bluza smart casual
Multe tinute pornesc de la o baza, iar de cele mai multe ori, bluza este elementul in jurul caruia ne invartim pentru a crea un outfit cool. Bluzele smart casual si-au castigat locul si in garderoba de iarna datorita versatilitatii lor. Acestea pot fi purtate pe sub un sacou simplu negru sau sub un cardigan de lana, oferind un look general lejer, potrivit pentru birou sau pentru o sesiune de cumparaturi de sezon.
Cardiganul
Un pionier al tinutelor cozy, cardiganul este, de asemenea, un „must” pentru aceasta perioada a anului. Poti crea nenumarate aparitii cu ajutorul sau, pentru ca ofera fluenta si consistenta celorlalte piese. Usor de asortat si simplu de combinat cu blugi, camasi si fuste sau rochii, cardiganul iti poate aduce cele mai calduroase iesiri in oras.
Rochia din tricot
Daca esti una dintre acele persoane care pur si simplu nu poate renunta la eleganta clasica si la stilul minimalist, nici macar atunci cand mercurul din termometre scade sub 0 grade, atunci rochia de tricot este de nelipsit din dulapul tau. Dincolo de faptul ca arata foarte bine si ca poti alege ce stil iti doresti sa abordezi, aceasta piesa vine si cu avantajul faptului ca este usor de asortat cu o pereche de cizme lungi, bocanci sau chiar cu botine.
Puloverul
Ce ar fi iarna fara puloverele groase si calduroase? Fie ca alegi un pulover cu guler inalt sau un pulover cu nasturi, cu decolteu elegant, in mod sigur vei obtine tinute spectaculoase, Acest obiect vestimentar este incredibil de versatil, usor de asortat cu blugi sau pantaloni la dunga pentru un look casual, ori cu o fusta din matase pentru momentele in care iti doresti sa faci un statement.
Paltonul sau geaca
Eleganta nu dispare niciodata, indiferent de anotimpul in care ne aflam, ci capata pur si simplu alta dimensiune, adaptandu-se conditiilor meteo. Asadar, poti opta pentru un palton intr-o nuanta neutra, care sa-ti echilibreze perfect outfit-urile. Totodata, poti alege o geaca intr-o culoare mai puternica, mai ales daca vrei sa iesi in evidenta in zilele gri de iarna.
 

Suport clienti L-V / 10:00-16:00

+40787466402 office@maxwear.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!