Pentru orice comanda peste 200 lei ai LIVRARE GRATUITA

Back to jeans - haine care trebuie purtate toamna

Back to jeans - haine care trebuie purtate toamna
Daca ar trebui sa aducem in discutie care este una dintre cele mai actuale piese vestimentare, chiar daca vechimea sa dainuie deja de zeci de ani, atunci, in mod sigur, ne-am gandi cu totii la articolele din blugi. Fie ca vorbim despre pantalonii din blugi, veste, geci sau salopete, acest material pare ca nu pierde deloc teren in ciuda faptului ca moda a reusit sa evolueze atat de mult in zilele noastre. Asadar, chiar daca blugul ramane in top, trebuie sa vedem si cum anume facem in asa fel incat sa-l putem integra in tinute cat mai frumoase in aceasta toamna.
Asa cum deja ne-am obisnuit, blugii par sa functioneze perfect aproape in orice tinuta. De aceea, ne-ar fi destul de greu sa putem face o delimitare stricta din acest punct de vedere. Cert este ca, daca blugii au avut vreun moment de stagnare in materie de moda, anul 2022 este anul lor de glorie, pentru ca par sa revina in trend in plina forta. Fie ca ne raportam la pantalonii din blugi sau, mai degraba, la gecile din blugi, acestea sunt din nou in topul preferintelor noastre atunci cand vine vorba de tinutele pe care le vom purta in aceasta toamna.
Mai mult decat atat, daca veti avea grija sa asortatii jeansii cu alte piese vestimentare care se afla la mare cautare in acest sezon de toamna, atunci veti reusi sa va creati un outfit actual. Spre exemplu, puteti sa va comandati geaca biker din imitatie de piele si blugi simpli, rupti, slim fit sau cu talie inalta, dar nu numai.

Moda revine  - blugii vintage evazati pentru femei, din nou in magazinele de haine

Cine ar fi crezut ca vom mai vedea vreodata purtandu-se pantaloni evazati? Cu toate acestea, iata ca trendurile ne surprind, iar blugii evazati au reusit sa castige din nou teren, fiind purtati atat de domnisoare, cat si de doamne.

Blugii boyfriend pentru femei, pantalonii care se potrivesc in orice tinuta

Fie ca alegeti sa ii purtati cu sacou, cu vesta lunga matlasata sau cropped, fie cu o geaca biker, blugii boyfriend pentru dama sunt atat de usor de integrat in orice tinuta, astfel incat este super simplu sa gasiti cu ce se va imbracati zilnic. Nu doar ca arata foarte bine pe corpul dumneavoastra, dar va ajuta sa pareti mult mai sexy decat ati crede!

Blugii simpli negri pentru femei, perfecti pentru orice gust

Un articol vestimentar care, de asemenea, nu se demodeaza niciodata sunt si blugii negri, care se potrivesc chiar in orice tinuta. Fie ca optati sa ii purtati in tinute mai elegante, sport sau casual, acestia vor arata foarte bine pe orice tip de silueta.
Comandati chiar azi orice pereche de jeansi, fie pentru barbati, fie pentru femei, de la Max Wear si nu veti castiga doar un articol vestimentar in plus in garderoba, ci si posibilitatea de a arata tot timpul bine, la moda, in orice context.
Fiti cool cu Max Wear!  
 

Suport clienti L-V / 10:00-16:00

+40787466402 office@maxwear.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!