Pentru orice comanda peste 200 lei ai LIVRARE GRATUITA

Blugii – articole vestimentare care nu trebuie sa lipseasca din garderoba noastra

Blugii – articole vestimentare care nu trebuie sa lipseasca din garderoba noastra
In materie de articole de imbracaminte atemporale, moderne, confortabile si versatile, care nu si-au pierdut din actualitate odata cu trendurile in continua schimbare, blugii se bucura de o notorietate greu de egalat, fiind un must have in orice garderoba masculina sau feminina. Acestia sunt mereu la moda, pot fi integrati cu brio in orice stil vestimentar, fara prea multe eforturi, si sunt cea mai la indemana solutie pentru crearea unui outfit elegant, casual sau smart casual de exceptie, care sa se potriveasca in orice anotimp sau context. Pe scurt, se explica de ce blugii sunt in prezent o optiune atat de populara printre barbatii si femeile din intreaga lume, indiferent de varsta.

Scurta istorie a blugilor

Blugii se numara printre cele mai indragite piese vestimentare din lume, avand in spate o istorie mai veche de 500 de ani. Acestia au fost inventati de renumitul Oscar Levi Strauss si au reusit de-a lungul timpului sa castige inimile oamenilor de pretutindeni si titlul de ,,cei mai imbracati pantaloni din toate timpurile”.

Cum alegi blugii potriviti

Sa gasesti blugii perfecti care sa ti se potriveasca si care sa corespunda pe deplin tuturor cerintelor si asteptarilor tale nu este intotdeauna cea mai usoara misiune. Mai ales daca ne gandim la varietatea impresionanta de modele care exista la momentul actual. Cu toate acestea, afla ca acum poti gasi mult mai usor perechea de blugi la care ai visat dintotdeauna daca tii cont de urmatoarele aspecte:
Calitate. Fara doar si poate calitatea este cel mai important aspect de care trebuie sa tii cont inainte de a alege o noua pereche de blugi. Acorda o atentie deosebita tesaturii si pana si celor mai mici detalii si alege materiale de calitate premium, rezistente si durabile, asa cum este bumbacul de exemplu, astfel incat sa beneficiezi de investitia facuta pentru o perioada cat mai lunga de timp si sa te bucuri de confort la superlativ in timpul utilizarii. 
Forma corpului. Tine cont de silueta si alege marimea care ti se potriveste. Este foarte important sa te simti bine in ceea ce porti, asa ca evita sa optezi pentru niste jeansi prea stramti din dorinta de a obtine un aspect ,,skinny” sau, din contra, pentru o marime mai mare, care ar putea sa lase impresia unui aspect neingrijit.
Model. Cu totii avem propriile nevoi si preferinte in materie de blugi, asta e cert. Vestea buna este ca in prezent exista o gama imensa de modele din care poti alege, ceea ce inseamna ca trebuie sa faci compromisuri din acest punct de vedere. Blugi skinny, super skinny, slim, evazati sau drepti – acestea sunt cateva dintre optiunile pe care le poti lua in considerare.

Cand si cum pot fi purtati blugii

Blugii nu sunt niciodata plictisitori. Mai ales atunci cand stii cum sa-i asortezi corect cu restul articolelor vestimentare. In plus, acestia se pot transforma rapid in piesa de rezistenta a oricarei tinute de zi sau de seara si sunt acel must have din garderoba ta pe care te poti baza in fiecare anotimp. Vara, toamna, iarna sau primavara, chiar nu conteaza. Cert este ca blugii trebuie sa se regaseasca mereu in garderoba ta. Mai ales ca acestia se reinventeaza sezon de sezon, ceea ce inseamna ca poti avea mereu la indemana cele mai deosebite si remarcabile modele cu care sa fii la moda. Asorteaza-i cu un tricou si o geaca de piele pentru a construi un outfit casual care functioneaza intotdeauna sau integreaza-i intr-o tinuta compusa din sacou si camasa pentru un look smart casual de exceptie.
Blugii sustin creativitatea stilistica, asa ca nu ezita sa dai viata unor combinatii vestimentare de zile mari cu ajutorul modelelor din cadrul magazinului online Maxwear, care te ajuta sa fii la moda in fiecare sezon.
 
Blugi - Blugi simpli cu talie înaltă
-44%

Blugi simpli cu talie înaltă

249,00 RON 139,00 RON
Stoc epuizat
detalii

Suport clienti L-V / 10:00-16:00

+40787466402 office@maxwear.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!