Pentru orice comanda peste 200 lei ai LIVRARE GRATUITA

Ce camasa sa alegi pentru tinuta de Revelion

Ce camasa sa alegi pentru tinuta de Revelion
Numaratoarea inversa pana la finalul anului 2022 a inceput deja si odata cu primele zile ale lunii noiembrie, cautarea tinutei perfecte pentru noaptea dintre ani trece in varful listei de prioritati. Dincolo de insemnatatea generala a zilei de 31 decembrie, Anul Nou vine cu traditii si obiceiuri unice pentru fiecare dintre noi. Revelionul marcheaza un nou inceput, fiind o sarbatoare pe care o petreci alaturi de cele mai importante persoane din viata ta, asa ca mai mult ca sigur iti vei dori sa arati impecabil. Daca te intrebi care este camasa ideala pentru o seara unica, atunci ai ajuns in locul potrivit pentru ca noi iti vom oferi cateva sugestii de care sa tii cont din punct de vedere stilistic.

Camasa – baza outfit-ului de Revelion

Camasa pe care o vei alege va fi punctul culminant al tinutei tale, asa ca selectarea ei trebuie sa fie facuta cu mare atentie. Intregul look va fi construit in jurul acestei piese, asa ca iti recomandam sa te gandesti bine la decizia pe care o vei lua.

Ce culoare ar trebui sa porti la o petrecere de Revelion?

Majoritatea barbatilor considera ca una dintre cele mai mari provocari de indeplinit in momentul achizitionarii unui articol vestimentar este alegerea culorii potrivite. Intr-adevar, nuantele sunt o parte esentiala a fiecarei tinute pentru ca prin intermediul lor putem echilibra sau destabiliza orice outfit.
Cu toate acestea, este dificil sa venim cu o reteta perfecta din acest punct de vedere, in special pentru ca partea cromatica este un element foarte subiectiv. Totusi, noi suntem de parere ca poti alege un model de camasa in functie de evenimentul la care urmeaza sa participi. De exemplu, nu vei putea sa cumperi o camasa cu imprimeu floral pentru un eveniment formal de Revelion si nici o nuanta sobra de negru, pentru ca noaptea dintre ani este o ocazie de bun augur.
Prin urmare, ar trebui sa te straduiesti intotdeauna sa iei in considerare contextul in care vei purta camasa. Daca anul acesta participi la un eveniment ce are loc intr-un restaurant rafinat, atunci o camasa alba, simpla, va fi cea mai buna varianta. Invata sa imbini preferintele tale stilistice cu cateva reguli cromatice si vei avea succes in orice fel de context vestimentar.
Daca te consideri o persoana indrazneata si iti doresti sa faci din tinuta ta un statement, nu ezita sa experimentezi cu o camasa colorata, in nuante de roz pal sau albastru deschis. Daca vrei sa faci o impresie buna celorlalti, ideal este este sa nu alegi culori aprinse.

Cum ar trebui sa asortez o camasa cu restul articolelor vestimentare?

Nu exista o solutie general valabila nici la aceasta intrebare. Profita de piesa centrala pe care ai achizitionat-o si ofera tinutei un gram din personalitatea ta cu cateva elemente de creativitate. Pentru un look mai relaxat, incearca sa asociezi o camasa simpla cu niste pantaloni in dungi. Nu uita insa ca la fel de relevant in acest aspect este si contextul. Daca petreci la un restaurant elegant, vei dori sa porti pantalonii traditionali negri cu o camasa intr-o nuanta clasica.
Daca vrei sa arati cat mai bine in noaptea de Revelion, este important sa te gandesti si la restul pieselor vestimentare de care dispui inainte de a-ti alege camasa.
 
Promotii - Camasa neagra cu maneca scurta si guler normal din in
-37%
Promotii - Camasa crem barbati din in
-41%

Camasa crem barbati din in

269,00 RON 159,00 RON
In stoc
detalii

Suport clienti L-V / 10:00-16:00

+40787466402 office@maxwear.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!