Pentru orice comanda peste 200 lei ai LIVRARE GRATUITA

Ce haine sa alegi pentru birou?

Ce haine sa alegi pentru birou?
Indiferent de compania in care lucrezi, cert este faptul ca trebuie sa arati ca un adevarat profesionist in timpul programului de munca. De aceea, tinutele pentru birou nu ar trebui sa fie alese niciodata la voia intamplarii, intrucat reprezinta o modalitate prin care poti transmite instant profesionalism, seriozitate si respect. De asemenea, hainele pe care le porti la serviciu sunt considerate adesea si o carte de vizita, avand puterea de a crea o prima impresie favorabila sau nu in randul celor cu care lucrezi sau interactionezi zilnic, fara prea multe eforturi. Prin urmare, daca vrei ca reputatia ta sa nu aiba de suferit din cauza unei tinute office nepotrivite si ai nevoie de cateva sfaturi cu privire la hainele pe care trebuie sa le alegi pentru birou, nu iti ramane decat sa parcurgi in continuare acest articol.

Ce sunt tinutele office?

Cunoscute si sub numele de tinute de birou, tinutele office reprezinta codul formal de imbracaminte pe care angajatii trebuie sa il abordeze la locul de munca. Bineinteles, orice persoana cunoaste faptul ca toate business-urile pot avea un cod vestimentar, mai mult sau mai putin strict, motiv pentru care nu exista reguli generale pe care fiecare sa le respecte. Cu toate acestea, tinutele office pentru femei sau pentru barbati trebuie sa aiba in comun decenta, sobrietate, rafinament si bun gust si sa lase intotdeauna impresia unui aspect ingrijit. Zi de zi, la locul de munca interactionam cu foarte multe persoane, indiferent daca este vorba de sefi, colegi sau actuali sau potentiali clienti, motiv pentru care este foarte important felul in care ne prezentam in fata acestora. Dar hai mai bine sa vedem impreuna cateva idei de tinute office atat pentru femei, cat si pentru barbati, care te vor face sa arati impecabil in orice moment al zilei si sa starnesti admiratia celor din jurul tau.

Tinute office pentru femei

Tinutele office pentru femei nu sunt deloc pretentioase si pot fi compuse destul de usor. Mai ales ca necesita cateva piese de baza, de nelipsit din orice garderoba feminina, dupa cum urmeaza:
Pantaloni de costum. Reprezentantele sexului frumos pot opta oricand pentru niste pantaloni de costum atunci cand vor sa obtina o tinuta office care sa transmita profesionalism si eleganta. Din stofa sau bumbac, cu talie joasa sau inalta – acestea sunt doar cateva dintre optiunile pe care le ai la indemana.
Fusta. Daca preferi fustele in locul pantalonilor, afla ca cele drepte midi si fustele creion de lungime medie, pana la genunchi, sunt o alegere perfecta pentru birou. Mai mult decat atat, acestea iti pun in valoare si feminitatea si te ajuta sa faci o impresie buna, ramanand intr-o zona sigura a decentei.
Camasa alba. Un alt articol cu care nu vei da gres atunci cand vine vorba de obtinerea unei tinute office ca la carte este si camasa alba. Aceasta denota seriozitate, poate fi asortata usor si integrata in combinatii vestimentare dintre cele mai diverse, este potrivita in orice anotimp iar alaturi de accesoriile potrivite, rezultatul oferit este intotdeauna unul fabulos.
Rochie. In special in timpul verii, rochiile simple sunt ideale pentru mersul la birou. Rochiile de tip sarafan se numara printre preferatele doamnelor iar in combinatie cu un sacou si o pereche de pantofi cu toc, efectul este garantat.
Sacou. In combinatie cu o fusta simpla sau cu o rochie de tip sarafan, sacoul este o alta piesa vestimentara pe care te poti baza zilnic pentru a aduce la viata tinute office care sa inspire profesionalism.

Tinute office pentru barbati

Atunci cand vine vorba despre tinutele office pentru barbati, nu sunt foarte multe de spus. Iata cateva dintre hainele pe care le poti alege cu incredere pentru birou, prezente in orice garderoba masculina.
Costum. Costumul ramane de departe un simbol al masculinitatii, fiind alegerea ideala pentru un aspect elegant, cat mai prezentabil. Majoritatea modelelor de costum sunt si foarte versatile, ceea ce inseamna ca domnii nu trebuie sa faca compromisuri din acest punct de vedere.
Sacou, tricouri cu guler, veste si jeansii. Acestea sunt piesele vestimentare potrivite pentru stilul smart casual, care imbina confortul cu stilul intr-o maniera desavarsita si care te vor ajuta sa construiesti niste tinute office remarcabile fara prea multe eforturi. Desigur, la fel de importante sunt si incaltamintea si accesoriile, motiv pentru care nu trebuie sa le lasi la voia intamplarii.
Modul in care te imbraci la birou este extrem de important si de relevant, in special pentru ascensiunea ta profesionala. Lucru valabil atat pentru femei, cat si pentru barbati. Prin urmare, evita sa ai un aspect neingrijit si fii profesionist, atat prin ceea ce porti, cat si prin atitudine.
 
Bluze - Pulover gri din tricot cu fundite la spate
-54%
Stoc epuizat
detalii
Bluze - Pulover lila din tricot cu fundite la spate
-54%

Suport clienti L-V / 10:00-16:00

+40787466402 office@maxwear.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!