Pentru orice comanda peste 200 lei ai LIVRARE GRATUITA

Cu ce poti combina geaca de piele pentru a obtine cele mai interesante tinute casual

Cu ce poti combina geaca de piele pentru a obtine cele mai interesante tinute casual
Caracterul versatil, confortul desavarsit, aspectul atemporal, durabilitatea, dar mai ales design-ul inconfundabil sunt cateva dintre cele mai apreciate caracteristici la gecile de piele pentru barbati. Indiferent de tipul combinatiilor vestimentare in care se regaseste, o geaca de piele ramane piesa de rezistenta, motiv pentru care ar trebui sa ai cel putin un exemplar in propria garderoba. Totusi, cu ce o poti combina pentru a obtine cele mai interesante tinute casual, pline de stil si personalitate? Despre asta vom discuta astazi in cadrul acestui articol.

Geaca de piele – un clasic al imbracamintei exterioare pentru barbati

Geaca de piele este un articol esential intr-o garderoba masculina versatila, intrucat permite crearea mai multor combinatii vestimentare clasice sau moderne, in functie de propriile preferinte. Iata asadar cum poti purta geaca de piele cu stil si ce combinatii poti face pentru a obtine tinute casual cat se poate de interesante si la moda:

Geaca de piele + jeans + hanorac. Daca vrei sa mergi pe un stil casual care sa te reprezinte, tot ce ai nevoie este sa combini geaca de piele din garderoba cu o pereche de jeans si un hanorac. De asemenea, in functie de sezon, poti adauga intregii tinute si o pereche de ochelari, un fes sau o sapca, si iti garantam ca efectul obtinut va fi unul inconfundabil.

Geaca de piele + pantaloni din piele + camasa. Pentru a obtine o tinuta casual de zile mari, combina geaca de piele cu o pereche de pantaloni din piele si o camasa si esti gata sa mergi oriunde. Acest ,,trio” vestimentar functioneaza perfect si emana stil, asa ca merita toate eforturile. In plus, pentru un aspect casual complet, poarta niste pantofi Oxford. Iar daca vrei sa creezi un look smart-casual, inlocuieste pantalonii din piele din aceasta combinatie cu o pereche de pantaloni chinos si vei fi uimit sa constati cat de usor poti sa obtii o tinuta potrivita in orice ocazie.

Geaca de piele + tricou polo. Daca vrei sa obtii un outfit casual reusit, tot ce ai nevoie este sa imbraci un tricou polo si sa pui geaca de piele peste el. Ambele fiind niste articole vestimentare versatile, se potrivesc foarte bine, oferindu-ti stil, dar si confort la superlativ. Mai mult, poti inclocui tricourile polo cu malete pentru a crea diverse combinatii vestimentare casual, in care nu doar sa arati bine, ci sa te si simti cat de confortabil posibil pe parcursul intregii zile.

Practic, geaca de piele poate fi asociata cu numeroase articole vestimentare in vederea obtinerii unor tinute casual la moda. Asa ca trebuie sa ai si tu in garderoba cel putin un exemplar. Iar pentru asta, maxwear.ro aduce mai aproape de tine o varietate impresionanta de modele de actualitate, care te vor ajuta sa tii pasul cu tendintele si sa adopti exact stilul care te defineste. Asadar, nu mai pierde timpul si trage o fuga pe site chiar acum pentru a descoperi toate ofertele pe care ti le-am pregatit la geci de piele pentru barbati, dar nu numai. Spor la cumparaturi!
 
Hanorace - Hanorac fara maneci verde aqua
-71%

Hanorac fara maneci verde aqua

269,00 RON 79,00 RON
Stoc epuizat
detalii
Geci piele - Geaca albastra piele eco barbati
-26%

Geaca albastra piele eco barbati

349,00 RON 259,00 RON
Stoc epuizat
detalii
Geci piele - Geaca alba piele eco barbati
-26%

Geaca alba piele eco barbati

349,00 RON 259,00 RON
Stoc epuizat
detalii

Suport clienti L-V / 10:00-16:00

+40787466402 office@maxwear.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!