Pentru orice comanda peste 200 lei ai LIVRARE GRATUITA

Cum alegi tinutele potrivite pentru toamna?

Cum alegi tinutele potrivite pentru toamna?
Pe masura ce toamna se apropie si aduce cu ea si schimbarile bruste de temperatura, este momentul perfect sa iti reevaluezi si reinnoiesti garderoba. Lucru care se poate dovedi de cele mai multe ori o adevarata provocare, mai ales daca ne gandim la faptul ca sunt atatea aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere, incepand de la stilul vestimentar propriu si pana la tendintele actuale in materie de moda, dar nu numai. Astfel, daca ai nevoie de o mana de ajutor si vrei sa afli care sunt articolele vestimentare de baza potrivite pentru toamna aceasta si cum poti crea cele mai originale tinute prin care sa iesi in evidenta, afla ca ai ajuns in locul potrivit, intrucat astazi vom descoperi impreuna cateva secrete care iti vor fi de mare ajutor in realizarea garderobei pentru aceasta perioada a anului.

Care sunt tendintele pentru toamna in 2022?

Toamna este un anotimp foarte versatil, care iti ofera posibilitatea de a combina armonios piese vestimentare dintre cele mai variate pentru a aduce la viata tinute spectaculoase, fara sa faci compromisuri in ceea ce priveste stilul sau confortul. Cu toate acestea, pentru a te asigura ca ramai intr-o zona sigura a fashion-ului si ca respecti indeaproape principalele tendinte de moda, tine cont de urmatoarele aspecte.

Ce articole vestimentare trebuie sa contina tinuta ta de toamna?

Pentru a putea construi cele mai cool si feminine outfit-uri de toamna si pentru a avea parte de aparitii impecabile demne de revistele de moda, trebuie sa ai la indemana si niste articole de imbracaminte pe masura, care sa imbine confortul cu stilul si versatilitatea. Iata in acest sens cateva dintre piesele vestimentare must have care nu trebuie sa iti lipseasca din sifonierul de toamna, dupa cum urmeaza:
Palton. Paltonul trebuie sa fie prezent in orice garderoba feminina de toamna, fiind un articol vestimentar care exprima o nota inconfundabila de bun gust si feminitate si care are avantajul de a putea fi purtat cu orice, in contexte dintre cele mai variate. Opteaza spre exemplu pentru un palton in carouri, din blana artificiala sau de tip capa si indrazneste sa fii diferita.
Jeansi. Atemporali, comozi si extrem de versatili, blugii vor fi intotdeauna un partener de nadejde in zilele mai mult sau mai putin capricioase de toamna, care te vor ajuta sa obtii un look de impact, in ton cu vremea de afara.
Pulover oversized sau maleta. Foarte indragite in randul reprezentantelor sexului frumos, puloverele oversized si maletele reusesc sa completeze cu brio orice outfit specific sezonului de toamna si sa asigure confort sporit, fiind sinonime cu eleganta, feminitatea si bunul gust.
Botine. In materie de incaltaminte, botinele raman de departe solutia potrivita pentru toamna, fiind un ajutor de nadejde pe care te poti baza zilnic.

Ce materiale si culori se poarta toamna aceasta?

Alte criterii importante de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi tinutele pentru toamna sunt si materialele si culorile care sunt in trend. Iata recomandarile noastre in acest sens:
  • Materiale. Catifeaua raiata, denimul si lana sunt cateva dintre materialele vedeta cu care nu vei da gres niciodata, fiind cele mai populare optiuni atunci cand vine vorba de crearea unor tinute de toamna in pas cu moda, rafinate si confortabile.
  • Culori. Atunci cand vine vorba despre culorile pe care sa le alegi pentru outfit-urile de toamna, ai fi tentata sa crezi faptul ca trebuie sa urmezi cateva reguli stricte. In realitate insa, afla ca te poti juca cat de mult vrei din punct de vedere cromatic, atat timp cat o faci corect. Un mic sfat: galben, mustar, orange, maro sau verde sunt cateva dintre culorile care iti pot servi drept inspiratie atunci cand alegi tinutele potrivite pentru toamna.

Tu ce alegi sa porti toamna aceasta?
 
Promotii - Pulover alb femei cu guler inalt tip maleta
-41%
Stoc epuizat
detalii

Suport clienti L-V / 10:00-16:00

+40787466402 office@maxwear.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!