Pentru orice comanda peste 200 lei ai LIVRARE GRATUITA

Cum combinati geaca biker pentru a crea tinute cool?

Cum combinati geaca biker pentru a crea tinute cool?
Este imposibil sa nu fi avut in garderoba la un moment dat o geaca biker pe care ati incercat sa o integrati intr-o multitudine de outfit-uri, unele mai reusite, altele mai putin. Cu toate acestea, cum putem face in asa fel incat sa aratam cat mai bine si cat mai cool atunci cand alegem sa purtam o geaca de tip biker? Va ajutam noi, pentru ca astazi ne-am propus sa va aratam cum anume puteti sa creati o tinuta spectaculoasa cu aceasta piesa vestimentara relativ clasica. Chiar daca pare simplu, nu este chiar atat de usor sa ne imbracam cu gust, insa fara sa incarcam prea mult tinuta. Astfel, daca doriti cateva sfaturi pretioase in acest sens, in asa fel incat sa aveti siguranta faptului ca ati ales piesele potrivite, acest articol este pentru dumneavoastra.

In primul rand, asa cum este lesne de inteles, o geaca biker se potriveste de minune intr-un outfit in care celelalte elemente fac parte din acelasi stil. Ce inseamna acest lucru? Ei, bine, o pereche de blugi sau o pereche de pantaloni din piele vor fi secretul pentru a reusi sa creionati o tinuta atent compusa. Pe de alta parte, in ceea ce priveste incaltamintea, daca purtati o geaca biker, atunci ar trebui sa va orientati dupa o pereche de botine sau de adidasi.

Cu toate acestea, gecile biker pot fi integrate cu succes chiar si in tinute ceva mai elegante. Asadar, daca vreti ca intr-o zi sa purtati o rochie de toamna, dintr-un material lejer, cu guler sau fara, puteti sa va luati pe deasupra o geaca biker, alaturi de o pereche de cizme cu toc sau chiar o pereche de pantofi stiletto. Daca nu va place sau nu va simtiti comod atunci cand purtati incaltaminte cu talpa inalta, atunci puteti asocia aceasta tinuta cu o pereche de mocasini. Efectul nu se va schimba, iar eleganta va ramane in top.

In ceea ce ii priveste pe domni, acestia pot purta gecile biker aproape cu orice, incepand de la pantaloni de blugi, fie negri, fie albastri sau gri, precum si cu pantaloni ceva mai casual. Referitor la incaltaminte, va puteti lua adidasi sau cizme de toamna de barbati, fie mai simple, fie cu modele.
Daca doriti sa comandati un astfel de produs, pe site-ul nostru, la categoria aferenta, veti avea posibilitatea de a gasi geaca din piele eco. Mai mult decat atat, daca va veti hotari ca doriti sa comandati o geaca biker de la Max Wear, atunci trebuie sa mai adaugam si faptul ca aveti sansa de a alege culoarea preferata. Spre exemplu, acum in plin sezon de toamna, puteti opta pentru o geaca din imitatie de piele bej. In alta ordine de idei, daca sunteti adeptul clasicului, va recomandam sa alegeti gecile biker din piele eco in nuanta cat mai inchisa, adica cele negre.
Max Wear are orice pentru oricine atunci cand vine vorba de haine. Comandati produsele preferate de dumneavoastra, selectandu-va marimea si culorile pe care le iubiti!
 
Promotii - Geaca biker imitatie de piele
-49%

Geaca biker imitatie de piele

389,00 RON 199,00 RON
Stoc epuizat
detalii
Promotii - Geaca biker imitatie de piele
-49%

Geaca biker imitatie de piele

389,00 RON 199,00 RON
Stoc epuizat
detalii
Promotii - Geaca biker imitatie de piele
-47%

Geaca biker imitatie de piele

379,00 RON 199,00 RON
In stoc
detalii

Suport clienti L-V / 10:00-16:00

+40787466402 office@maxwear.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!