Pentru orice comanda peste 200 lei ai LIVRARE GRATUITA

Cum iti alegi cea mai potrivita geaca de iarna

Cum iti alegi cea mai potrivita geaca de iarna
Din punct de vedere stilistic, iarna nu pare a fi cel mai ofertant anotimp posibil. Trebuie sa ne imbracam gros, sa adaugam straturi peste straturi si sa ne asiguram ca nu o sa ne fie frig. Cu toate acestea, nu este obligatoriu sa dam gres cu vestimentatia noastra, mai ales daca alegem o geaca de iarna potrivita. Criteriile de selectare ale unei asemenea piese sunt cu adevarat importante pentru ca nu putem omite utilitatea lor in anotimpul rece. De aceea, inainte de cumpara poti acorda o atentie deosebita aspectelor ce tin de compozitie, material si alte elemente. Straturile multiple de haine sub o jacheta mai subtire sunt o idee buna daca te pregatesti de sportul de dimineata, insa o geaca mai pufoasa este ideala pentru viata de zi cu zi.
Asadar, iti prezentam cateva criterii pe care sa le ai in vedere atunci cand alegi o geaca potrivita pentru iarna aceasta.

Eficacitatea pastrarii caldurii

Exista doua tipuri de izolatie termica din care poti alege atunci cand vrei sa achizitionezi o haina de iarna: izolatia sintetica si cea din puf. Puful este un material izolant realizat din pene de pasari precum ratele si gastele, iar avantajul sau principal este ca elimina complet umezeala. Astfel, o geaca cu umplutura de puf este perfecta pentru ca vei avea parte de confort si pentru ca impiedica transpiratia. Totodata, gecile cu puf ofera o serie de beneficii bine-cunoscute precum faptul ca sunt mult mai usor de transportat, mentin mai bine caldura si au o rezistenta ridicata in timp. 
Pe de alta parte, izolatia sintetica este realizata din fibre de poliester, care spre deosebire de puf, aceasta isi poate pastra caldura chiar si dupa ce s-a udat. De cele mai mult ori, greutatea izolatiei sintetice este exprimata in grame pe metru patrat. Cu cat numarul este mai mare, cu atat este mai mare proportia de material utilizat in constructia jachetei. Gecile realizate cu izolatie termica sintetica au propriile avantaje care te pot cuceri: sunt mai accesibile la pret decat jachetele din puf si pot fi spalate la masina de spalat fara probleme.

Materialul exterior

De asemenea, o geaca de iarna poate fi facuta dintr-o mare varietate de tesaturi. Acest criteriu este unul la care trebuie sa ne gandim cat mai bine inainte de a cumpara un produs. Cu ajutorul unei geci rezistente la apa poti sa te bucuri de confort si caldura, insa pentru a intelege mai bine cum functioneaza mentinerea caldurii in cazul hainelor trebuie sa facem o distinctie intre „rezistent la apa” si „impermeabil”. Produsele rezistente la apa ne protejeaza de lichid, insa, pentru o perioada determinata de timp. Daca, de exemplu, vom petrece cateva ore in ploaie sau ninsoare, apa va reusi, in cele din urma, sa patrunda prin tesatura.
Captuseala gecii este cea care intra in contact direct cu pielea si poate ajuta la mentinerea caldurii in interior. Aceasta este, de asemenea, impermeabila, deoarece cusaturile sunt sigilate, astfel incat sa poata pastra precipitatiile departe.
 
Promotii - Geaca matlasata cu gluga detasabila lila
-40%
Stoc epuizat
detalii
Promotii - Geaca lunga femei cu gluga detasabila bordo
-33%
Promotii - Geaca lunga femei cu gluga detasabila roz
-33%
In stoc
detalii

Suport clienti L-V / 10:00-16:00

+40787466402 office@maxwear.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!