Pentru orice comanda peste 200 lei ai LIVRARE GRATUITA

Cum iti alegi o camasa slim fit care sa se potriveasca perfect siluetei tale?

Cum iti alegi o camasa slim fit care sa se potriveasca perfect siluetei tale?
E drept, uneori, nu prea ne este atat de usor sa ne alegem piesele vestimentare pe care obisnuim sa le purtam in mod curent, mai ales cand avem la dispozitie atatea optiuni pentru care putem opta. Numai aruncand o privire asupra multitudinii de tricouri sau camasi din care putem sa alegem, deja ne pierdem si ne vine din ce in ce mai greu sa stim ce anume ni se potriveste, in ce merita sa investim bugetul pe care il avem si in ce nu. Prin urmare, astazi, ne-am propus sa te ajutam pentru a clarifica cat mai bine ce aspecte trebuie sa ai in vedere in momentul in care intentionezi sa iti achizitionezi o camasa slim fit, astfel incat aceasta sa se potriveasca de minune cu silueta ta.

Acorda atentie culorii pe care o alegi

Evident, atunci cand ne alegem hainele pe care le purtam de zi cu zi sau chiar la evenimente importante, este esential sa ne indreptam atentia catusi de putin si asupra culorii pe care piesa vestimentara aleasa o are. Nu mai este un mit si nici un secret faptul ca negrul reuseste sa mai „fure” cateva kilograme acolo unde se doreste acest lucru. Deci, daca vrei sa pari putin mai slab si sa ai un outfit reusit, chiar remarcabil, la serviciu ori la vreun eveniment special, alege camasile slim fit in nuanta negru de la MaxWear.

Este, de asemenea, important ca modelul pe care il alegi sa te puna in valoare si sa te avantajeze, motiv pentru care trebuie sa ai grija la marimea pe care o vei selecta. In mod evident, nu iti doresti o camasa care sa fie prea stransa pe corp si sa te faca sa fii incordat toata ziua, la fel cum nici nu ar trebui sa optezi pentru o marime mai mare decat cea pe care o porti in mod frecvent, tocmai pentru a nu crea acea senzatie de supradimensionare.

Modelul camasii pe care o alegi este un alt „secret” de avut in vedere

La Maxwear avem pentru tine o multitudine de modele de camasi, pulovere si alte piese vestimentare pentru barbati, la preturi foarte bune si de o calitate superioara. Cu toate acestea, atunci cand esti in punctul de a-ti alege o piesa vestimentara, este deosebit de important sa optezi pentru modelul care sa te avantajeze din punctul de vedere al siluetei tale. Daca, din nou, intentia ta este aceea de a parea putin mai slim, atunci ai putea alege camasa asimetrica de la MaxWear sau o camasa alba, cu dungi negre, verticale tot din colectia magazinului nostru. Evident, nu ai cum sa dai gres in vreun moment alegand si varianta simpla, clasica de camasa neagra sau alba, la fel cum nu ar trebui sa ratezi nici camasa cu guler tunica.

Este usor sa fii la moda atunci cand stii de unde trebuie sa iti cumperi hainele care se potrivesc cerintelor si dorintelor tale!
 
Promotii - Camasa barbati din bumbac cu 3 nasturi neagra
-22%
Stoc epuizat
detalii
Promotii - Camasa alba cu dungi negre barbati
-34%

Camasa alba cu dungi negre barbati

179,00 RON 119,00 RON
Stoc epuizat
detalii
Promotii - Camasa slim fit alba guler tunica
-54%

Camasa slim fit alba guler tunica

299,00 RON 139,00 RON
Stoc epuizat
detalii
Promotii - Camasa neagra slim fit cu guler tunica
-26%
In stoc
detalii

Suport clienti L-V / 10:00-16:00

+40787466402 office@maxwear.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!