Pentru orice comanda peste 200 lei ai LIVRARE GRATUITA

Cum iti alegi puloverul in functie de silueta?

Cum iti alegi puloverul in functie de silueta?
E adevarat, ne plac multe haine pe care le vedem pe manechinele magazinelor unde mergem ori de cate ori simtim nevoia sa ne cumparam ceva nou. De asemenea, adevarat este si faptul ca majoritatea dintre ele au acel ceva aparte, ce poate rezona foarte usor cu stilul nostru vestimentar, iar tentatia pe moment este de a proba produsul si de a-l cumpara, intr-un final. Totusi, cand ajungem acasa, ne privim in oglinda si parca ni se pare ca nu este ceea ce ne-am dorit si ca banii au fost irositi. Probabil ca multi dintre voi va regasiti in aceasta poveste, pentru ca mi s-a intamplat si mie, si tie, si prietenului tau... oricui. Uneori, nu facem chiar cele mai bune alegeri, iar asta pentru ca ne grabim sau pentru ca nu ne cunoastem suficient de bine gusturile in materie de haine.

Silueta, unul din principalii factori ce trebuie luati in considerare

E clar ca nu suntem toti la fel, insa fiecare corp emana frumusete si unicitate prin propriul fel de a arata, iar cei care produc piese vestimentare tin cont de aceste aspecte. Astfel, tine doar de tine sa alegi numai ceea ce ti se potriveste, iar daca vrei ceva care sa vina perfect pe tine, arunca o privire in magazinul Maxwear, locul in care poti sa te bucuri nu doar de o experienta de cumparare satisfacatoare, ci si de preturi pe masura asteptarilor. Avem pentru tine o multitudine de modele de pulovere care sa iti vina perfect si in care sa te simti bine in orice moment al zilei. Este foarte important sa fii confortabil in hainele pe care ti le cumperi, altfel acestea vor sfarsi aruncate in vreun dulap, unde vor sta pana la urmatoarea triere generala.

Modele, nuante si stiluri pentru toate gusturile

Fie ca esti o fire care prefera hainele in culori vii, fie ca vrei ceva neutru, avem pentru tine o sumedenie de oferte din care sigur iti vei gasi ceva pe plac. Spre exemplu, daca inclini spre un pulover de primavara, iti propunem un pulover roz din tricot cu simboluri, dar si bluze cu decolteu si guler inalt verde sau lila. Pe de alta parte, nu ne abatem nici de la stilul clasic, cel pe care il prefera o buna parte dintre noi. Vei descoperi in gama variata de produse si pulover verde – kaki, cu simboluri, pulover crem din tricot cu nasturi sau un pulover gri cu fundite la spate. Toate sunt speciale si create in asa fel incat sa iti puna silueta in valoare.

Daca vrei sa te mandresti cu un decolteu atragator, merita sa iti indrepti atentia catre o piesă cu guler in V sau chiar cu guler rotund. In plus, daca ai un abdomen lucrat excelent, pe care vrei sa-l accentuezi intr-o tinuta de zi, iti recomandam bluzele cropped din tricot. Evident, avem si pulovere oversized, daca nu tii neaparat sa iesi in evidenta prin tinuta pe care o porti, dar iti doresti sa ramai confortabila pentru tot restul zilei.
 
Bluze - Pulover crem din tricot cu nasturi
-50%

Pulover crem din tricot cu nasturi

279,00 RON 139,00 RON
In stoc
detalii
Bluze - Pulover verde din tricot cu fundite la spate
-54%
Stoc epuizat
detalii
Bluze - Pulover gri din tricot cu fundite la spate
-54%
Stoc epuizat
detalii
Bluze - Pulover lila din tricot cu fundite la spate
-54%

Suport clienti L-V / 10:00-16:00

+40787466402 office@maxwear.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!