Pentru orice comanda peste 200 lei ai LIVRARE GRATUITA

Cum pot fi integrate bermudele in tinutele de vara ale barbatilor?

Cum pot fi integrate bermudele in tinutele de vara ale barbatilor?
Pe masura ce se apropie vara, bermudele incep sa fie din nou la mare cautare in randul reprezentantilor segmentului masculin. Si pe buna dreptate, daca ne gandim la faptul ca acest tip de pantaloni scurti pana la genunchi imbina stilul cu functionalitatea, reuseste sa faca furori de fiecare data in sezonul cald, nu se demodeaza niciodata, poate fi integrat cu brio in mai multe stiluri vestimentare, fiind disponibil intr-o varietate de modele, culori si materiale, si, nu in ultimul rand, ofera o senzatie de confort inconfundabila, dar si un plus de personalitate unui outfit, fara prea multe eforturi.
La plaja, la birou, in parc sau pe terasa, chiar nu conteaza. Cert este ca bermudele raman de departe niste piese vestimentare statement de mare ajutor in zilele caniculare, care nu trebuie sa lipseasca din garderoba masculina, indiferent de varsta. Vrei sa afli insa cum pot fi integrate acestea in tinutele de vara, astfel incat sa obtii un look de exceptie de fiecare data, in functie de stilul propriu? Stim ca bermudele pot parea uneori dificil de purtat si de asortat, motiv pentru care ti-am pregatit cateva recomandari, care speram sa te inspire si sa te ajute sa obtii cele mai interesante aparitii.

Cum sa integrezi bermudele intr-un look casual

Bermudele se pot transforma cu usurinta in piesa de rezistenta a unui outfit casual relaxat. Alege spre exemplu niste bermude din denim in combinatie cu o camasa alba si accentueaza intreaga tinuta cu o pereche de mocasini clasici barbatesti sau chiar niste espradile. Niciodata nu vei da gres mizand pe o astfel de combinatie, iti garantam. Mai ales ca se potriveste de minune chiar si la birou, dar si in alte contexte mai putin formale, ajutandu-te sa faci fata in acelasi timp tuturor provocarilor din zilele insorite.

Cum sa integrezi bermudele intr-un look elegant

Desi ai fi tentat sa crezi faptul ca bermudele sunt doar despre confort, in realitate acestea pot fi o baza excelenta si pentru crearea unor tinute elegante impecabile, de purtat la birou sau la diverse ocazii speciale. Poarta o pereche de bermude cu o camasa simpla si sacou si completeaza intreg look-ul cu o pereche de pantofi clasici. Nu uiti sa adaugi si o curea in culori vibrante pentru un impact vizual pe masura.

Cum sa integrezi bermudele intr-un look sport

Bineinteles, bermudele sunt solutia perfecta si atunci cand vine vorba de stilul sport. Extrem de comode, simple si practice, bermudele se vor potrivi de minune cu orice tricou basic si cu o pereche de pantofi sport, ajutandu-te sa obtii un look chic, dar sa te simti in acelasti timp in largul tau, beneficiind de confort si libertate de miscare pe deplin. Nu ezita sa completezi intreg aspectul cu o sapca sau o palarie. Iti garantam ca vei arata si te vei simti mai bine ca niciodata.
Acum ca ai aflat cum sa porti bermudele si cum sa le integrezi mai bine in tinutele mai mult sau mai putin formale din garderoba ta, astfel incat sa te bucuri de confort sporit si stil in timpul verii, nu iti lipseste decat sa-ti reinnoiesti colectia. Mai ales ca acum poti gasi cu doar cateva click-uri cele mai moderne si remarcabile modele de bermude sport si casual, direct in cadrul magazinului online Maxwear.
Tu ti-ai pregatit garderoba pentru noul sezon canicular?
 
Bermude casual - Pantaloni scurti din in albi cu buzunare
-45%
Stoc epuizat
detalii
Bermude sport - Bermude barbati bej oversize
-40%

Bermude barbati bej oversize

149,00 RON 89,00 RON
Stoc epuizat
detalii

Suport clienti L-V / 10:00-16:00

+40787466402 office@maxwear.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!