Pentru orice comanda peste 200 lei ai LIVRARE GRATUITA

Cum poti combina rochiile casual toamna

Cum poti combina rochiile casual toamna
Odata cu prima frunza cazuta din copac, stim deja ca trebuie sa incepem cumparaturile pentru sezonul rece. Desi am fi tentati sa credem ca este complicat sa iti mentii stilul intact si sa obtii in acelasi timp tinute confortabile si elegante, noi te asiguram ca este posibil. Asadar, atunci cand alaturam cuvintele confort si relaxare stilistica, primul lucru pe care il avem in minte sunt tinutele casual. Acestea sunt usor de incropit, daca ai la indemana piese potrivite si daca iti lasi creativitatea sa zboare.

Baza stilistica in a doua parte a anului este layering-ul. Date fiind temperaturile cu care ne confruntam, trebuie sa gasim artificii vestimentare care sa ne mentina in parametrii perfecti ai stilului nostru de zi cu zi. De aceea, daca eleganta casual te defineste, atunci nu trebuie sa renunti la a mai purta rochii doar pentru ca mercurul din termometre nu este de partea ta.

Ti-am pregatit un ghid cuprinzator pentru a te ajuta sa afli cum iti poti pastra intacta magia stilistica si cum poti imbina perfect elementele unei tinute toamna aceasta. 

Rochiile lungi din matase sau din satin sunt una dintre tendintele cele mai graitoare ale verii. Acest tip de rochie a fost un element de baza din garderoba femeilor, atat in lunile de primavara, cat si in lunile de vara. Desigur, nu putem nega faptul ca arata grozav cu o pereche de sandale si cateva bijuterii subtile, dar cu siguranta poti gasi metode prin care sa o incluzi si in tinutele tale de toamna.

Inca mai poti purta o astfel de rochie daca o asociezi cu un pulover gros pe deasupra, intr-o nuanta neutra, cu o pereche de ciorapi si cu o pereche de cizme. Totodata, pentru a te asigura ca stai departe de frigul de afara, poti adauga la acest outfit si o geaca din piele eco pentru a pune in valoare contrastul dintre culori.
 

Rochiile lungi, midi sau mini mulate in tonuri neutre sunt ideale pentru sezonul de toamna


O asemenea piesa vestimentara te poate face sa pari sofisticata si eleganta in acelasi timp, mai ales pentru ca poate fi imbinata cu o pereche de ciorapi negri sau cu dresuri nude.

In zilele mai blande din punct de vedere al temperaturii, poti opta pentru o tinuta casual formata dintr-o jacheta oversize din denim, ciorapi negri subtiri si o pereche de pantofi de tip loafers, la care vei adauga o rochie simpla, intr-o nuanta neutra. Poti alege, de asemenea, o rochie scurta bej sau gri, niste bocanci simpli si un cardigan mare impletit, care sa iti ofere aspectul relaxat pe care il urmaresti. La maxwear.ro vei descoperi o gama variata de rochii din tricot pentru toamna, perfecte pentru o plimbare relaxata printre frunze sau pentru o cina alaturi de cele mai bune prietene.

Creeaza-ti look-urile bazandu-te pe creativitatea ta stilistica si nu uita ca moda nu tine cont de reguli stricte. Iti poti lasa imaginatia sa zboare si poti crea unele dintre cele mai speciale outfit-uri cu ajutorul rochiilor pe care le achizitionezi de aici.  
Promotii - Geaca matlasata cu gluga detasabila lila
-40%
Stoc epuizat
detalii
Promotii - Geaca lunga femei cu gluga detasabila bordo
-33%
Promotii - Geaca lunga femei cu gluga detasabila roz
-33%
Stoc epuizat
detalii

Suport clienti L-V / 10:00-16:00

+40787466402 office@maxwear.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!