Pentru orice comanda peste 200 lei ai LIVRARE GRATUITA

Cum poti purta puloverele pentru a obtine cele mai indraznete tinute casual

Cum poti purta puloverele pentru a obtine cele mai indraznete tinute casual
In cazul barbatilor, eleganta si stilul sunt elemente ce trebuie sa se resimta cel mai des prin vestimentatie. Cu siguranta stii deja ca acest aspect este o prelungire a personalitatii tale si de aceea trebuie sa ai grija atunci cand iti cumperi articole de imbracaminte. Daca in cazul femeilor lucrurile pot fi ceva mai complicate, pentru barbati lucrurile sunt relativ mai simple.
Baza oricarui outfit in sezonul rece este puloverul. Fie ca iti doresti sa obtii un look casual, elegant sau office, nu ai cum sa dai gres daca introduci in tinuta ta un asemenea obiect vestimentar. Altfel, puloverul in acest amotimp este deosebit de important pentru ca te protejeaza de frig si in acelasi timp iti permite sa ramai in tendinte. Dat fiind faptul ca tricotajul este una dintre cele mai vechi metode prin care hainele pot fi confectionate, nu este o surpriza pentru nimeni faptul ca este si cea mai practica varianta din punct de vedere functional.
Totusi, daca te afli in impas si nu stii cum sa iti aduci tinutele casual cat mai aproape de stilul tau, nu iti face griji pentru ca noi iti venim in ajutor. Un aspect relevant este sa iti alegi puloverul in functie de necesitatile si dorintele pe care le ai. De exemplu, poti alege un material mai fin in cazul in care puloverul ia contact direct cu pielea sau o tesatura mai dura daca articolul va fi purtat pe sub o jacheta. Optiunile pe care le ai la dispozitie sunt nenumarate, motiv pentru care in cele ce urmeaza iti prezentam cateva metode prin care poti sa introduci un asemenea obiect vestimantar in outfit-ul tau.

Puloverul la baza gatului

Tipul acesta de produs este in mod sigur cel mai versatil pe care il vei putea alege. Croiul sau discret il face potrivit pentru o gama larga de ocazii, oferind posibilitatea de a fi purtat peste un tricou, o camasa sau un sacou. Acesta pune accent pe layering, conturand un stil casual, dar elegant in acelasi timp. Alege sa porti un pulover la baza gatului, pe care sa il completezi perfect cu o camasa intr-o nuanta neutra, cu o pereche de blugi si cu o pereche de cizme de piele pentru un look relaxant si confortabil. Fie ca iesi in oras cu amicii tai, fie ca vrei sa mergi la birou, un asemenea outfit te scoate din orice impas vestimentar.

Puloverul marinaresc

Puloverul marinaresc este cea mai convenabila optiune pentru momentele in care esti grabit si vrei sa te imbraci pentru o zi rece de iarna. Exista pe piata o gama uriasa de astfel de produse intr-o varietate de materiale si modele. Pornind de la lana fina si pana la tesaturi mai groase, vei gasi cu siguranta un produs pe placul si bugetul tau. Biroul este cel mai bun context stilistic pentru designul minimalist pe care il aduce cu sine puloverul marinaresc.
Totodata, un astfel de articol este potrivit si in momentul in care iti doresti sa petreci o seara relaxanta la tine acasa. Asociat cu pantaloni la dunga si cu o pereche de ghete clasice, acesta creeaza tinuta perfecta pentru o cina la restaurant.

Maleta cu gulet inalt

Creat in prima faza in Evul Mediu pentru a acoperi gatul razboinicilor medievali, puloverul pe gat a fost popularizat catre publicul larg de catre scriitorul englez Noel Coward. Asociat adesea cu eleganta si rafinamentul britanic, articolul vestimentar este perfect pentru tine in cazul in care iti doresti sa adopti acest stil. De asemenea, maleta cu guler inalt este ideala in timpul iernii pentru ca iti protejeaza gatul de frig.
Indiferent de stilul de pulover pe care il alegi, nu uita niciodata importanta materialelor naturale, de buna calitate, care iti vor aduce mult mai multe beneficii. La maxwear.ro vei descoperi o selectie de produse de exceptie, care iti vor oferi posibilitatea de a ramane in tendinte fara sa induri frigul.
 
Geci piele - Geaca albastra piele eco barbati
-26%

Geaca albastra piele eco barbati

349,00 RON 259,00 RON
Stoc epuizat
detalii
Geci piele - Geaca alba piele eco barbati
-26%

Geaca alba piele eco barbati

349,00 RON 259,00 RON
Stoc epuizat
detalii

Suport clienti L-V / 10:00-16:00

+40787466402 office@maxwear.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!