Pentru orice comanda peste 200 lei ai LIVRARE GRATUITA

De ce ar trebui sa alegi hanoracele pentru tinutele din sezonul rece

De ce ar trebui sa alegi hanoracele pentru tinutele din sezonul rece
Daca ar fi sa cream un top al hainelor care reprezinta echilibrul ideal intre confort si estetic, atunci cu siguranta hanoracul s-ar afla printre favorite. Versatilitatea sa este cea care l-a transformat intr-o piesa atat de ravnita, insa si atributele precum comoditatea si usurinta in purtare sunt elemente importante. Hanoracul este un „must” pentru garderoba barbatilor, indiferent de anotimp, insa in mod special in timpul iernii, acesta devine indispensabil. Desi ar putea parea greu de inclus intr-o tinuta, cu putin spirit creativ vei putea sa te bucuri de aparitii senzationale si de un stil unic, raportat la personalitatea ta.

Fie ca il preferi pe cel cu gluga sau pe cel simplu, poti sa creezi o diversitate de outfit-uri in jurul acestei piese vestimentare. Realizat din materiale confortabile, un hanorac nu iti este necesar doar din punct de vedere estetic, ci si din perspectiva utilitatii. Un astfel de articol iti va tine de cald si te va feri de frig sau de alte capricii ale vremii.

Hanoracul – piesa „must have” din garderoba oricarui barbat

Hanoracele sunt foarte ofertante din punct de vedere stilistic, fiind usor de asociat cu o multime de elemente precum blugii, jachetele sau chiar tricourile si pantalonii de trening. Vei fi surprins de cat de multe outfit-uri poti crea in jurul unui produs care la prima vedere ti s-ar putea parea banal. Asadar, pentru ca in ultimii ani tot mai multe persoane si-au manifestat aprecierea fata de acest articole, producatorii de haine au inceput, la randul lor sa creeze hanorace din ce in ce mai creative. Varietatea de culori si modele este, de asemenea, un criteriu de alegere pe care din ce in ce mai multi barbati il urmaresc, iar faptul ca piata le ofera alternative, nu poate fi decat un avantaj.

Articolele vin intr-o multime de stiluri, dintre care unele sunt potrivite pentru o garderoba minimalista sau casual, datorita nuantelor inchise si liniilor simple de croi. In plus, exista in acest moment pe piata hanorace cu atribute practice, rezistente la apa, care sunt grozave pentru a fi purtate cu tinutele de toamna si cu cele de iarna. Bluzele in culori atragatoare, perfecte pentru a face un statement, sunt o idee buna, in functie de contextul in care te afli. Cu alte cuvinte, un asemenea produs iti va aduce o multime de avantaje si te vei bucura si de posibilitatea de a iesi in evidenta construind tinute originale, pline de farmec.

Cum sa alegi si cum sa creezi o tinuta in jurul unui hanorac

Gaseste-ti stilul – desi ar putea parea foarte greu la inceput, este important sa stii catre ce stil te indrepti atunci cand creezi o tinuta. Iti doresti sa fii casual, sport sau smart casual? Este important sa definesti macar in linii mari care sunt zonele vestimentare spre care inclini si care te fac sa te simti confortabil, pentru ca un outfit bun este cel care iti ofera atat latura estetica, cat si cea a comoditatii. Poti purta hanoracul cu o pereche de blugi sau in combinatie cu alte elemente precum un tricou, o camasa sau chiar o jacheta. Adauga cat mai multe straturi tinutei tale, pentru un plus de stil, dar si pentru a te asigura ca nu iti va fi frig.
Materialul potrivit pentru pielea ta – ca oricare alt produs vestimentar, hanoracul poate fi achizitionat intr-o mare varietate de materiale. Lana, bumbac sau casmir, toate aceste variante iti stau la dispozitie, iar criteriul de cumparare cel mai potrivit in acest context este anotimpul in care vei purta articolul. De exemplu, iti recomandam ca iarna sa te indrepti catre tesaturi calduroase precum lana sau casmirul, in timp ce primavara bumbacul este ideal.

Culorile iti vor completa personalitatea – ca un criteriu distinctiv, poti alege culorile hanoracelor in functie de preferintele tale sau de tipul de activitati pe care le desfasori. Daca esti o persoana minimalista, opteaza pentru culori neutre precum alb, negru sau bej, iar daca iti doresti sa faci un statement, selecteaza nuante mai indraznete precum rosu, verde sau albastru.
 
Hanorace - Hanorac alb cu fermoar si gluga barbati
-74%
Stoc epuizat
detalii

Suport clienti L-V / 10:00-16:00

+40787466402 office@maxwear.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!