Pentru orice comanda peste 200 lei ai LIVRARE GRATUITA

De ce este indicat sa porti camasi din in in sezonul cald?

De ce este indicat sa porti camasi din in in sezonul cald?
Odata ce temperaturile ridicate incep sa se instaleze, iar vara da primele semne ca vrea sa ne creeze un alt an memorabil, vrem si noi sa fim in pas cu moda, evident, insa tinand cont de cateva aspecte importante. Deci, cum ne imbracam astfel incat sa fim mereu cool, dar sa oferim pielii noastre sansa de a respira corect? Te ajutam noi sa iti construiesti un outfit perfect din cap pana in picioare, fara sa faci eforturi financiare. Da, ai citit bine, pentru ca la Maxwear avem pentru tine haine la preturi cat mai avantajoase, astfel incat momentele tale de shopping sa nu devina doar o necesitate, ci chiar o placere – placerea de a-ti cumpara haine pe gustul si buzunarul tau!

In vs. alte tipuri de tesaturi

Auzim tot mai des ca este foarte recomandat ca, in timpul sezonului calduros, sa purtam cat mai des camasi din in, tocmai in ideea in care acestea ar fi perfecte pentru pielea noastra, lasand-o sa respire corect. Stii acele zile in care dupa ce ai imbracat o camasa nu doar ca abia astepti sa o dai jos, dar parca ai senzatia ca nu se potriveste cu nevoile tale? Noi te intelegem perfect, iar aceasta situatie nu este straina nimanui. Unde ai gresit? Alegand-o, evident. Ceea ce dorim sa subliniem este faptul ca trebuie sa acorzi o mare importanta tipurilor de tesaturi pe care le alegi pentru hainele pe care le porti in mod frecvent. De aceea, specialistii in vestimentatie si moda ne recomanda ca in timpul sezonului cald sa ne indreptam atentia spre camasile din in.

Camasile din in nu se demodeaza

Avand in vedere materialul din care sunt confectionate, acestea au posibilitatea de a ne permite sa mentinem o senzatie racoroasa tot timpul, in ciuda temperaturilor ridicate. Materialul sau texturat si natural se pliaza perfect pe stilul casual, elegant si, in unele cazuri, chiar si pentru cel sport. Daca ai un serviciu ce implica multe deplasari zilnic si nu vrei sa schimbi 2-3 camasi la fiecare 2 ore, alege-le pe cele din in, iar corpul tau va ramane la temperatura optima.

Unul dintre avantajele purtarii unei camasi de in este absorbtia transpiratiei, iar asta deoarece permite aerului sa treaca mai usor. Astfel, vei avea o senzatie placuta de a fi uscat pe toata durata zilei, fara sa te mai stresezi cu privire la faptul ca ai transpirat.

Oferte si preturi atractive la MaxWear

Daca nu ai avut niciodata in garderoba o camasa din in, insa ti-ai dori sa iti poti comanda una, iata ca acum poate fi sansa ta. Alege din oferta noastra produsele care indeplinesc 100% nevoile si preferintele tale. Poti opta pentru camasi in culori clasice, precum negru, alb, gri sau albastru, insa, daca vrei sa fii putin mai indraznet si tinzi sa alegi o culoare mai viu colorata, avem inclusiv varianta de camasi din in in nuanta verde mar, precum si galben ori chiar corai. Tu alegi ce iti place!
 
Promotii - Camasa alba barbati din in
-41%

Camasa alba barbati din in

269,00 RON 159,00 RON
In stoc
detalii
Promotii - Camasa alba cu maneca scurta si guler normal din in
-37%

Suport clienti L-V / 10:00-16:00

+40787466402 office@maxwear.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!