Pentru orice comanda peste 200 lei ai LIVRARE GRATUITA

De ce sa optezi pentru imprimeurile cu dungi atunci cand alegi o rochie din tricot

De ce sa optezi pentru imprimeurile cu dungi atunci cand alegi o rochie din tricot
Daca iti plac rochiile din tricot, nu ar trebui sa iti fie frica de modelele cu imprimeuri in dungi. Prezente pe aproape toate articolele vestimentare, imprimeurile cu dungi au mereu un efect sofisticat, aducand anumite avantaje la care nici nu te-ai fi gandit. Iata asadar cateva dintre cele mai importante, care te vor convinge de ce merita sa le acorzi o sansa atunci cand alegi o rochie din tricot pentru sezonul acesta:

Imprimeurile cu dungi contribuie la un look expresiv. Intrucat ofera un contrast uimitor, imprimeurile cu dungi sunt perfecte atunci cand vrei sa porti o rochie din tricot cu care sa ai un look stylish, indraznet, potrivit in nenumarate contexte.

Imprimeurile cu dungi te ajuta sa iesi din anonimat. Rochiile din tricot cu imprimeuri in dungi reusesc sa atraga foarte usor atentia, asa ca de ce sa nu folosesti asta in avantajul tau? Plus ca acestea ofera si o iluzie a formelor corpului, fiind o alegere cu care nu vei da gres atunci cand vrei sa iti pui in evidenta silueta fara sa fii nevoita sa faci prea multe eforturi.

Imprimeurile cu dungi sunt mereu in tendinte si te ajuta sa tii pasul cu moda. Unele lucruri nu se vor demoda niciodata. Iar imprimeurile cu dungi nu fac exceptie de la aceasta regula. Astfel, daca vrei sa te asiguri ca ai mereu la indemana in garderoba un articol vestimentar in tendinte, cu care sa fii si sa te simti la moda, o rochie tricotata in dungi este ceea ce trebuie.

Tips & Tricks

Desi la prima vedere par destul de greu de purtat, in realitate insa, imprimeurile cu dungi nu sunt deloc pretentioase la acest capitol. Din contra! Avand avantajul versatilitatii, acestea pot face pereche buna cu numeroase piese vestimentare, asa ca nu te feri sa iesi din confortul vestimentar si sa incerci cat mai multe combinatii. Atentie insa, nu amesteca imprimeurile de tip dungi cu carouri sau buline pentru a nu obtine un efect prea incarcat la nivel vizual, care nu te avantajeaza.

Mai mult, daca optezi pentru imprimeurile cu dungi atunci cand alegi o rochie din tricot, nu uita de accesorizare. O geanta, de exemplu, functioneaza de minune in acest sens, asa ca nu uita sa o introduci in tinuta ta de fiecare data pentru a obtine un efect cat mai stilat.
In concluzie, motivele pentru care ar trebui sa optezi pentru imprimeurile cu dungi atunci cand alegi o rochie din tricot nu sunt deloc putine, iar pentru a fi sigura ca ai in garderoba cele mai noi si calitative modele, te invitam sa comanzi rochii din tricot cu dungi de pe maxwear.ro. Aici te asteptam cu o multitudine de articole pentru ca tu sa le poti alege pe cele care se potrivesc pe deplin stilului tau, beneficiind de calitate garantata la preturi bune, accesibile pentru toate buzunarele.

Tu ai da o sansa imprimeurilor cu dungi atunci cand alegi o rochie tricotata?
 
Promotii - Rochie alba din tricot cu centura in talie
-40%
In stoc
detalii
Promotii - Rochie neagra din tricot cu centura in talie
-40%
Stoc epuizat
detalii
Bluze - Rochie crem din tricot cu centura in talie
-40%
Stoc epuizat
detalii
Bluze - Rochie turcoaz din tricot cu bretele decorative
-27%
Bluze - Rochie corai din tricot cu bretele decorative
-27%

Suport clienti L-V / 10:00-16:00

+40787466402 office@maxwear.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!