Pentru orice comanda peste 200 lei ai LIVRARE GRATUITA

Din nou in trend - completeaza-ti tinuta cu blugi evazati

Din nou in trend - completeaza-ti tinuta cu blugi evazati
Inceputul anului acesta a venit cu foarte multe surprize, in special in zona vestimentara, care s-a axat pe readucerea in prezent a unor trend-uri de mult apuse. A pune in lumina reflectoarelor moderne piese care faceau furori in anii ’80, a fost un real succes din punct de vedere stilistic, iar articole precum bluzele cu imprimeuri neregulate si blugii evazati si-au facut loc printre cele mai noi tendinte ale anului. 

In toamna lui 2022, jeansii evazati au fost centrul discutiilor in materie de fashion, mai ales pentru ca au reusit sa dea peste cap lumea modei. Predictiile in ceea ce priveste acest articol sunt favorabile, pentru ca de la celebritati si pana la femei care lucreaza la birou, toata lumea pare sa aiba o placere in a-i purta. Exista numeroase stiluri care se pot forma cu ajutorul lor, printre care moda hippie sau stilul boho-chic, in functie de preferintele pe care le ai. Cu toate acestea, in fashion, totul este permis, atat timp cat iti pui creativitatea la incercare.
 

Blugii evazati pot fi purtati cu tocuri


Desi blugii evazati sunt o piesa vestimentara versatila, exista cateva elemente de care poti sa tii cont atunci cand te decizi sa ii introduci intr-o tinuta. Pentru a adopta o tusa de eleganta, poti imbina blugii cu o pereche de pantofi sau cizme cu toc. Daca din punct de vedere imaginativ poti face orice fel de combinatii iti doresti, din perspectiva stilistica este bine sa ai in vedere cateva criterii.

· Pentru un plus de confort, poti alege pantofi stiletto, botine cu varful ascutit sau o pereche de cizme cu platforma;
· Daca pantalonii pe care vrei sa ii achizitionezi au cracul in forma de clopot, iti recomandam sa ii probezi cu o pereche de tocuri pentru a vedea cat de lungi sunt. De altfel, in cazul in care ti se pare ca pantalonii pe care ti-i doresti au cracul prea mare, poti sa incerci sa ii scurtezi la o croitorie profesionista;
· Alege nuante de denim inchis, de baza, fara efect de pre-spalare. Asociaza-i cu o pereche de pantofi cu varf ascutit intr-o nuanta complementara pentru a obtine un efect de alungire a picioarelor;
· In cazul in care esti scunda, alege o pereche de blugi cu clopotel mai mic. In acest mod nu vei risca sa pari si mai mica de inaltime decat esti;
· Alege o pereche de blugi evazati, cu talie inalta, confectionati din tesaturi mai grele, cu elasticitate minima.

Purtarea corecta a blugilor evazati cu tocuri nu este atat de complicata precum pare, iar daca vei tine cont de un minim de sfaturi, cu siguranta, vei obtine tinute incredibile din punct de vedere stilistic. De exemplu pentru a imbratisa perfect moda hippy, iti recomandam sa imbini acesti jeansi cu o camasa stramta si cu o jacheta evazata.
 

Sfaturi pentru asortarea blugilor evazati cu pantofii sport


Cu certitudine unul dintre cele mai frumoase aspecte ale revenirii tredurilor este faptul ca in timpurile moderne, toate regulile impuse de trecut sunt sterse cu buretele. Asadar, daca tocurile nu fac parte din viata ta de zi cu zi si te indrepti mai mult catre un stil confortabil, cu siguranta moda boho-chic este pentru tine. Alege pantaloni evazati cu talie foarte inalta si combina-i cu un top scut pentru a obtine un efect de prelungire. Completeaza look-ul cu o jacheta scurta din piele ecologica si cateva lanturi sau bijuterii aurii.

De asemenea, poti opta si pentru un pulover pufos intr-o nuanta contrastanta cu o pereche de blugi evazati si pantofi sport sau bocanci. In acest tip de tinuta, vei pune accentul pe proportii prin accentuarea taliei cu o curea sau prin liniile fine ale blugilor cu talie inalta.
 

Suport clienti L-V / 10:00-16:00

+40787466402 office@maxwear.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!