Pentru orice comanda peste 200 lei ai LIVRARE GRATUITA

Intampina primavara cu cele mai moderne rochii din tricot

Intampina primavara cu cele mai moderne rochii din tricot
Rochiile din tricot au fost, sunt si vor ramane mereu la moda. Confortabile, super versatile, dar si foarte trendy si stilate, acestea merita un loc in garderoba oricarei femei, ramanand de departe acele articole vestimentare de baza la care poti apela oricand iti doresti sa obtii o tinuta cat mai comoda, dar eleganta in acelasi timp. Si pentru ca rochiile din tricot sunt un must-have, chiar vedetele primaverii am putea spune, in acest articol ne-am gandit sa iti prezentam un top cu cele mai moderne modele care se poarta sezonul acesta, dupa cum urmeaza:

Rochii din tricot cu dungi. Mereu in tendinte, rochiile tricotate cu dungi sunt perfecte pentru sezonul de primavara si au marele avantaj al versatilitatii, ceea ce inseamna ca le poti purta aproape cu orice. Alege deci o rochie din tricot cu dungi la care sa adaugi o jacheta din piele intoarsa sau o geaca din denim, iar pentru un efect cat mai wow, completeaza intreaga tinuta cu o pereche de botine cu toc.

Rochii din tricot cu guler inalt. Tot in materie de rochii din tricot, la fel de populare sunt si cele cu guler inalt. Acestea nu doar ca asigura confort sporit, ci ofera si o nota distincta unei tinute, motiv pentru care merita sa se regaseasca in garderoba ta de primavara pentru sezonul acesta daca vrei sa adopti un look unic.

Rochii din tricot cu crapatura pe picior. La mare cautare in prezent, rochiile din tricot cu crapatura pe picior sunt exact ce ai nevoie pentru a imbina confortul cu eleganta, fara sa fii nevoita sa depui eforturi uriase in aceasta directie. Acest model este castigator in topul preferintelor unui numar tot mai mare de femei, lucru care nu este de mirare daca ne gandim la faptul ca poate fi integrat in combinatii infinite, contribuind la crearea celor mai reusite tinute. Astfel, daca vrei sa faci furori primavara aceasta, poarta o rochie din tricot cu crapatura pe picior, la care adauga un palton in aceeasi nuanta si, imperativ, o pereche de pantofi cu toc.

Rochii din tricot accesorizate in talie sau cu bretele decorative. Daca iti plac rochiile din tricot, nu iti fie teama sa le alegi pe cele cu aplicatii subtile. Astfel, fie ca vorbim aici despre rochiile din tricot accesorizate in talie, fie despre cele prevazute cu bretele decorative, cert este ca acest modele se numara printre vedetele acestui sezon, ceea ce inseamna ca ar fi pacat sa lipseasca din colectia ta.

In concluzie, optiunile pe care le poti lua in considerare in materie de rochii din tricot pentru tinutele tale de primavara sunt numeroase. Iar daca vrei sa iti completezi sau reinnoiesti colectia cu cele mai moderne modele pentru sezonul acesta, te invitam sa alegi din oferta noastra. Fie ca te intereseaza o rochie din tricot cu guler inalt sau rotund, fie ca ti-ar placea o rochie tricotata cu crapatura pe picior sau accesorizata in talie, cert este ca in magazinul nostru maxwear.ro gasesti mereu ceva pentru toate gusturile. Asadar, te invitam sa descoperi toate modelele din aceasta categorie pe care ti le-am pregatit si sa comanzi rochia din tricot favorita, cu care sa faci furori primavara aceasta.
 

Suport clienti L-V / 10:00-16:00

+40787466402 office@maxwear.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!