Pentru orice comanda peste 200 lei ai LIVRARE GRATUITA

Pentru ce materiale ar trebui sa optezi atunci cand alegi hainele de vara

Pentru ce materiale ar trebui sa optezi atunci cand alegi hainele de vara
Vara ramane de departe anotimpul preferat al multora dintre noi. Si pe buna dreptate! Cine nu iubeste soarele, relaxarea, voia buna si distractia? Din pacate insa, la pachet cu toate acestea vin si temperaturile caniculare iar cand vine vorba de vestimentatie, multe haine pot fi insuportabile de purtat, si asta in special din cauza materialelor din care sunt confectionate. Desi ai fi tentat sa neglijezi acest aspect, materialele pe care le alegi pentru hainele de vara chiar pot face diferenta intre confort si senzatia permanenta de sauna.

Astfel, pentru a putea face fata cu brio momentelor sufocante din timpul verii, pentru a te simti in largul tau si, cu atat mai mult, pentru a nu fi nevoit sa te confrunti cu acea senzatie deranjanta a hainelor care se lipesc de corp, producandu-ti un disconfort major, este foarte important sa acorzi atentia cuvenita materialelor din care sunt fabricate articolele vestimentare care compun garderoba ta pentru anotimpul canicular. Iata in acest sens o lista cu cele mai bune si calitative materiale, recomandate chiar de catre specialisti, spre care trebuie sa te orientezi astfel incat sa te bucuri de confort la superlativ si sa ramai in acelasi timp protejat de arsita verii.

Haine din bumbac

 In materie de materiale calitative, versatile, practice si respirabile, care functioneaza cu succes in timpul verii, bumbacul ramane de departe cea mai buna alegere, atat din punct de vedere al sanatatii, cat si din punct de vedere al confortului. Articolele vestimentare din bumbac, gratie proprietatilor unice pe care le are acest material, lasa pielea sa respire in voie, absorb foarte bine transpiratia, ofera o senzatie placuta la atingere, sunt blande si delicate cu pielea si nu provoaca iritatii sau alergii, lucru care le face sa fie recomandate pana si persoanelor cu pielea sensibila.

Haine din in

O alta alegere excelenta in materie de materiale pentru hainele de vara este si inul. Acesta, datorita calitatilor sale deosebite, asigura o protectie ridicata impotriva temperaturilor caniculare, reuseste sa tina transpiratia la distanta si imbina stilul cu functionalitatea la cel mai inalt nivel, fiind un material versatil cu care nu vei da niciodata gres atunci cand vine vorba de tinutele pentru sezonul cald din garderoba ta.

Haine din canepa

Un alt material preferat de foarte multe persoane vara este si canepa. Lucru care se justifica de altfel, daca ne gandim la faptul ca regleaza foarte bine temperatura corpului, absoarbe umezeala, este un rasfat pentru piele, se simte bine la atingere si, mai mult decat atat, prezinta o rezistenta mai mare decat orice alt material textil. Din moment ce optezi pentru piesele vestimentare din canepa, iti garantam ca te vei simti si vei arata mai bine ca niciodata.

In concluzie, atunci cand intentionezi sa-ti reinnoiesti sau sa-ti pui la punct garderoba de vara, nu tratata cu superficialitate materialele din care sunt confectionate articolele de imbracaminte pe care le alegi. Desigur, design-ul hainelor si combinatiile cromatice sunt niste aspecte la fel de importante, cu totii stim asta, insa cel mai mult conteaza sa te simti bine in ceea ce porti, si nu doar sa arati bine. Asadar, nu lasa anotimpul cald sa te ia prin surprindere si tine cont de recomandarile noastre, pentru a beneficia de confort la superlativ si pentru a profita de zilele calduroase asa cum se cuvine.
 
Tricouri - Tricou simplu lung barbati
-34%

Tricou simplu lung barbati

149,00 RON 99,00 RON
Stoc epuizat
detalii
Tricouri - Tricou simplu lung barbati
-34%

Tricou simplu lung barbati

149,00 RON 99,00 RON
Stoc epuizat
detalii

Suport clienti L-V / 10:00-16:00

+40787466402 office@maxwear.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!