Pentru orice comanda peste 200 lei ai LIVRARE GRATUITA

Sfaturi despre cum sa combini colantii cu gecile de primavara

Sfaturi despre cum sa combini colantii cu gecile de primavara
Colantii sunt sinonimi cu confortul suprem, cu totii stim deja asta. De asemenea, acestia surprind si prin versatilitatea crescuta, lucru care ii face prezenti in majoritatea tinutelor din garderoba noastra. Insa cum ii putem combina cu gecile de primavara de pe umeras astfel incat sa construim tinute cat mai reusite, care sa ne satisfaca nevoia de confort, dar si nevoia de a fi mereu la moda? Afla in acest articol cateva sfaturi extrem de utile in acest sens.

Tine cont de stilul tau vestimentar

Fie ca alegi sa combini colantii cu gecile de primavara intr-o tinuta sportiva, fie ca iti doresti sa obtii un outfit casual sau chiar elegant pornind de la aceste doua articole vestimentare, cert este ca ai libertatea de a fi cat mai creativa. Atat colantii, cat si gecile au o versatilitate ridicata, ceea ce inseamna ca pot fi incluse in nenumarate tinute, alaturi de alte articole din garderoba ta. Totul depinde in ce stil te simti tu cel mai bine.

Alege cu grija culorile

Pentru a realiza cele mai bune combinatii cu geci de primavara si colanti, specialistii recomanda sa optezi pentru o asociere de culoare cu nonculoare. Alege deci sa porti sezonul acesta de primavara o geaca in culori indraznete precum mov, verde sau bleumarin cu o pereche de colanti uni. Contrastul nu doar ca va fi unul minimalist si placut, insa tu vei constata cat de usor este sa obtii un look cel putin interesant printr-un simplu truc al culorilor. Desigur, la fel de bine poate functiona si varianta in care porti o geaca de primavara si niste colanti de aceeasi culoare. Combinatia a doua piese in acest fel nu numai ca te scapa de o grija in plus, ci te ajuta sa mergi la sigur din punct de vedere stilistic, asa ca merita sa incerci.

Nu fugi de imprimeuri

Desi tendintele in moda se schimba de la an la an, un lucru ramane la fel: imprimeurile. Acestea sunt prezente pe toate articolele vestimentare, iar colantii si gecile de primvara nu fac exceptie. Astfel, daca vrei sa incerci combinatii cat se poate inedite avand la baza aceste doua piese vestimentare, acum stii care ar fi unul dintre secretele pentru a obtine tinute cat mai expresive, potrivite viziunii moderne.

In concluzie, daca pana acum aveai in dulap colanti si geci de primavara, insa nu stiai ce sa faci cu ele, de acum inainte trebuie doar sa tii cont de sfaturile prezentate mai sus pentru a obtine cele mai reusite combinatii, indiferent de stilul vestimentar pe care il preferi. Iar daca vrei sa-ti completezi sau reinnoiesti colectia proprie de geci de primavara cu unele noi, in tendinte sezonul acesta, acum poti opta pentru gecile de la maxwear.ro. Magazinul nostru online gazduieste o varietate imensa de modele pentru ca tu sa le poti gasi cu usurinta si alege pe cele care ti se potrivesc.

Evident, avem si o colectie bogata de colanti pe care ii poti combina cu gecile de primavara favorite, asa ca nu iti ramane decat sa-ti redefinesti stilul vestimentar cu articolele maxwear.ro si sa dai chiar acum startul unei sesiuni de cumparaturi pe site-ul nostru. Mai ales ca aici te bucuri nu doar de diversitate, ci si de un raport calitate-pret imbatabil, ceea ce inseamna ca ai toate motivele sa comanzi de la noi.
 
Colanti - Colanți cu talie inalta si butoni
-38%

Colanți cu talie inalta si butoni

159,00 RON 99,00 RON
In stoc
detalii
Colanti - Colanti negri mulati din piele ecologica
-52%
Stoc epuizat
detalii

Suport clienti L-V / 10:00-16:00

+40787466402 office@maxwear.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!