Pentru orice comanda peste 200 lei ai LIVRARE GRATUITA

Sfaturi despre cum sa porti o jacheta bomber

Sfaturi despre cum sa porti o jacheta bomber
Jacheta bomber este in prezent un articol vestimentar iconic, extrem de popular in randul barbatilor. Lucru deloc surprinzator de altfel, daca ne referim la design-ul de exceptie, comoditatea ridicata si versatilitatea crescuta ale acestui model. Dar care este istoria jachetei bomber si cum sa o porti pentru a obtine tinute cu personalitate? Afla totul in acest articol.

Istoria jachetei bomber

De-a lungul timpului, jacheta bomber a cunoscut o continua transformare, fiind adaptata pentru fiecare perioada stilistica in parte. De exemplu, putina lume stie faptul ca acest articol vestimentar era purtat in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial de catre piloti, avand rolul de a asigura confort termic la altitudini mari. Astazi, jachetele bomber sunt peste tot si reprezinta un clasic al imbracamintei exterioare, asa ca nu trebuie sa iti lipseasca din dulap.

Jacheta bomber este usor de asortat

Acum, jachetele bomber se gasesc in numeroase stiluri si modele, ceea ce iti permite sa fii cat mai creativ in materie de combinatii vestimentare care sa le includa. Fiind super versatile si mereu la moda, acestea pot fi imbinate cu succes in tinutele sport sau casual din garderoba masculina, dar si in tinute elegante, iar noi iti vom oferi in continuare cateva sfaturi utile in acest sens.

Cu ce sa porti o jacheta bomber pentru un aspect sport

O jacheta bomber se va dovedi intotdeauna piesa de rezistenta a oricarei tinute sport. Datorita confortului sporit pe care il asigura, acest articol vestimentar este castigator in randul barbatilor care adopta tinute cat mai lejere. Iar faptul ca poate fi asociat cu numeroase articole de imbracaminte din sfera stilului sport este un mare plus pe care il ofera. Asorteaza deci o jacheta bomber cu tricouri si hanorace pentru tinute de zi cu zi care sa iti ofere libertatea de a te misca in voie si de a te bucura de un grad cat mai ridicat de confort. Iar in materie de incaltaminte, ramai tot in zona sport cu o pereche de tenisi de exemplu, iar pentru un stil original integreaza in tinuta si o sapca sau un fes, in functie de sezon.

Cu ce sa porti o jacheta bomber pentru un aspect casual

O jacheta bomber este piesa de baza si atunci cand vine vorba de combinatiile casual. Fiind atat de versatila, aceasta poate face pereche buna cu un pulover si cu o pereche de blugi de exemplu, dar si cu o maleta pentru un aspect casual, cu accente urbane. Mai mult, adapteaza tinutei tale si o pereche de pantofi Oxford, intrucat vor contribui in mod semnificativ la obtinerea unei tinute casual cat mai expresive, cu care nu vei trece neobservat.

Cu ce sa porti o jacheta bomber pentru un aspect elegant

Da, este adevarat, jacheta bomber este de cele mai multe ori asociata cu stilul casual, chiar sport. Totusi, datorita versatilitatii sale, acest articol vestimentar poate fi integrat cu brio si in numeroase tinute elegante pentru barbati. Astfel, daca nu ai incercat niciodata o jacheta bomber cu o camasa, atunci ar trebui sa o faci pentru un look de exceptie. Aceasta combinatie vestimentara nu doar ca va arata foarte bine, ci va adauga un plus de originalitate si stil outfit-ului tau zilnic. De asemenea, completeaza intreaga tinuta cu niste pantaloni chinos sau din denim si iesi din zona de confort vestimentar adaugand o pereche de pantofi cu siret.
Tu cum ai purta jacheta bomber?
 

Suport clienti L-V / 10:00-16:00

+40787466402 office@maxwear.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!